Construccions Gilabert | Qui som
801
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-801,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Qui som

Germans Gilabert

Els Germans Gilabert som la quarta generació del negoci familiar. Des de l’any 1940 hem ofert als nostres clients el millor de nosaltres mateixos.

Som una empresa que desenvolupa la seva activitat en diferents àrees de negoci

  • La construcció a particulars i empreses
  • L’obra civil
  • La promoció immobiliària i serveis vinculats com la gestió d’actius immobiliaris o concessions de construcció o explotació, entre altres.

Un grup de professionals especialistes en l’obra integral a partir de la coordinació dels gremis de la fontaneria, l’electricitat, la calefacció, la fusteria, la pintura, etc.

Des del pressupost a l’execució, amb la finalitat de facilitar al client la realització de l’obra en el temps establert. Oferim el tracte personal, honest, detallista i acurat amb un seguiment constant del desenvolupament de les obres i assessorament en cada decisió. Una atenció personalitzada i un excel·lent control de qualitat en totes les fases.

Tens un projecte en ment?

Explica'ns